Politika zasebnosti za igrajte-najboljse-reze.com

Na igrajte-najboljse-reze.com, ki je na voljo na igrajte-najboljse-reze.com, je ena naših glavnih prioritet naročilo zaupnost obiskovalec. Ta dokument o politiki zasebnosti vsebuje vrsto informacij, ki so zbrani in registrirani igrajte-najboljse-reze.com in kako ga uporabljamo.

Če imate več vprašanj ali potrebujete več informacij o naših smernicah zasebnost, prosim kontaktirajte nas.

Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za naše spletne dejavnosti in velja za obiskovalci naše spletne strani z v zvezi s podatki, ki se delijo in/ali zbirajo na igrajte-najboljse-reze.com. Ta pravilnik ni velja za vse podatke, zbrane brez povezave ali prek kanalov, ki niso ta spletna stran.

Soglasje

Z uporabo našega spletnega mesta sprejemate in se strinjate, da vas zavezuje naš pravilnik o zasebnosti s svojimi pogoji.

Podatki, ki jih zbiramo

Osebni podatki, ki jih morate posredovati, in razlogi, zakaj jih morate posredovati da se prepričam pojasnili vam bomo, ko vas bomo prosili za posredovanje osebnih podatkov.

Če se obrnete neposredno na nas, bomo morda prejeli dodatne podatke o vas, na primer vaše ime Vaš email naslov naslov, telefonsko številko, vsebino sporočila in/ali prilog, ki nam jih lahko pošljete, in vse drugače drugo informacije, ki jih lahko posredujete.

Ko se registrirate za račun, bomo morda zahtevali vaše kontaktne podatke, vključno z elementi, kot so ime, ime podjetja, naslov, e-poštni naslov in telefonsko številko.

Kako uporabljamo vaše podatke

Podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo na več načinov, vključno z:

  • Dostava, delovanje in vzdrževanje naše spletne strani
  • Izboljšajte, prilagodite in razširite naše spletno mesto
  • Razumeti in analizirati, kako uporabljate našo spletno stran
  • Razvoj novih izdelkov, storitev, funkcij in lastnosti
  • Z vami komuniciramo neposredno ali prek enega od naših partnerjev, vključno z storitev za stranke da vam zagotovimo posodobitve in druge informacije v zvezi s spletno stranjo in za trženje ter promocijski namene namen
  • Pošiljanje e-pošte
  • Odkrivanje in preprečevanje goljufij

Dnevniške datoteke

igrajte-najboljse-reze.com sledi standardnemu postopku za uporabo dnevniških datotek. Te datoteke zabeleži obiskovalce, ko jih obiskujte spletna mesta. Vsa podjetja za gostovanje izvajajo to in del analize storitev gostovanje. Informacije zbrani z dnevniškimi datotekami vključujejo naslove internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika, ponudnika Internetne storitve (ISP), datum in čas, napotitvene/izhodne strani in, če je primerno, število klikov. Niso pridružen kakršne koli osebne podatke. Namen informacij je analiza trendov, upravljati spletno stran, slediti gibanju uporabnikov na spletni strani in zbirati podatke demografsko.

Politika zasebnosti za oglaševalske partnerje

Na tem seznamu si lahko ogledate pravilnik o zasebnosti za vsakega od partnerjev oglaševanje, ki ga imate igrajte-najboljse-reze.com.

Oglasni strežniki ali oglaševalska omrežja tretjih oseb uporabljajo tehnologije, kot so piškotki, JavaScript ali spletni svetilniki, ki so se uporablja v ustreznih oglasih in povezavah, prikazanih na igrajte-najboljse-reze.com, ki so poslani neposredno brskalnik uporabnika. Ko se to zgodi, samodejno pridobijo vaš naslov IP. Te tehnologije se uporabljajo za merjenje učinkovitosti svojih oglaševalskih akcij in/ali prilagajanje vsebine OGLAŠEVANJE kot vidite na spletnih mestih, ki jih obiščete.

Upoštevajte, da igrajte-najboljse-reze.com nima dostopa ali nadzora nad piškotki, ki jih uporablja tretje osebe oglaševalci.

Politika zasebnosti za tretje osebe

Politika zasebnosti commmmms ne velja za druge oglaševalce ali spletna mesta splet. To priporočamo morate pregledati ustrezne pravilnike o zasebnosti teh oglasnih strežnikov tretjih oseb za več informacij Informacije. Vključuje lahko njihove prakse in navodila, kako se odjaviti od določenih možnosti.

Piškotke lahko onemogočite prek posameznih možnosti brskalnika. Če želite izvedeti več Podrobno informacije o ravnanju s piškotki v določenih brskalnikih, to lahko najdete v svojem brskalniku oz spletna mesta.

Pravice do zasebnosti CCPA (ne prodajaj mojih osebnih podatkov)

Po CCPA imajo potrošniki v Kaliforniji med drugimi pravicami pravico do:

Zahtevajte, da podjetje, ki zbira osebne podatke potrošnikov, razkrije kategorije in KONKRETNO osebni podatki, ki jih podjetje zbira o potrošnikih.

Prosite podjetje, da izbriše vse osebne podatke o potrošnikih, ki jih je zbralo podjetje.

Prosite podjetje, ki prodaja osebne podatke o potrošnikih, naj ne prodaja vaših osebnih podatkov potrošnik.

Če pošljete zahtevo, imamo en mesec časa, da odgovorimo. Če želite izvesti katero od teh te pravic, se obrnite na nas.

Pravice glede varstva podatkov GDPR

Radi bi zagotovili, da ste v celoti seznanjeni z vsemi svojimi pravicami do varstva podatkov. Vsak uporabnik je ki je upravičen do naslednjega:

Pravica do dostopa – imate pravico zahtevati kopije svojih osebnih podatkov. Lahko vam zaračunamo majhna pristojbina pristojbina za to storitev.

Pravica do popravka – pravico imate zahtevati, da popravimo vse podatke, za katere menite, da so nepravilno so netočno. Prav tako imate pravico zahtevati, da izpolnimo podatke, ki jih želite nepopolna.

Pravica do izbrisa - v nekaterih primerih imate pravico zahtevati, da izbrišemo vaše osebne podatke odnos odnos.

Pravica do omejitve obdelave – imate pravico zahtevati, da omejimo obdelavo vaših podatke osebnih podatkov, pod določenimi pogoji.

Pravica do ugovora obdelavi – imate pravico do ugovora naši obdelavi vaših podatkov vaš osebni pod določenimi pogoji.

Pravica do prenosljivosti podatkov – imate pravico zahtevati prenos podatkov, ki jih imamo zbrani drugi organizaciji ali neposredno vam pod določenimi pogoji.

Če pošljete zahtevo, imamo en mesec časa, da odgovorimo. Če želite izvesti katero od teh te pravic, se obrnite na nas.