Pravilnik o piškotkih za igrajte-najboljse-reze.com

To je pravilnik o piškotkih za igrajte-najboljse-reze.com, ki je na voljo na igrajte-najboljse-reze.com

Kaj so piškotki

Kot je običajna praksa pri skoraj vseh profesionalnih spletnih mestih, to spletno mesto uporablja piškotke, ki so majhne datoteke ki se prenese v vaš računalnik za izboljšanje vaše izkušnje. Na tej strani je opisano, katere informacije imajo zbirajo, kako jih uporabljamo in zakaj moramo včasih shraniti te piškotke. Delili bomo tudi, kako lahko preprečiti shranjevanje teh piškotkov, vendar lahko to oslabi ali "pokvari" določene elemente na spletnih straneh mesta funkcionalnost.

Kako uporabljamo piškotke

Piškotke uporabljamo iz različnih spodaj opisanih razlogov. Na žalost v večini primerov industrija ni privzete možnosti za onemogočanje piškotkov, ne da bi popolnoma onemogočili funkcionalnost in funkcije, kot je npr jih dodajo na to stran. Priporočljivo je, da pustite vse piškotke, če niste prepričani, ali jih potrebujete ali ne ne, če se uporabljajo za zagotavljanje storitve, ki jo uporabljate.

Onemogoči piškotke

Nastavitev piškotkov lahko preprečite tako, da prilagodite nastavitve brskalnika (glejte pomoč brskalnika do kako narediti). Upoštevajte, da bo onemogočanje piškotkov vplivalo na delovanje tega in mnogih drugih spletna mesta, ki jih obiščete. Onemogočanje piškotkov običajno onemogoči tudi nekatere funkcije in funkcije na tej spletni strani. Zato ni priporočljivo onemogočiti piškotkov.

Informacijski piškotki, ki jih nastavimo

  • Piškotki za nastavitve spletnega mesta

    Da vam zagotovimo dobro izkušnjo na tem spletnem mestu, vam ponujamo funkcijo za vnos vašega nastavitve za delovanje te spletne strani, ko jo uporabljate. Da si zapomni vaše želje, jih moramo postaviti piškotke, tako da je te informacije mogoče pridobiti vsakič, ko komunicirate s prizadetim spletnim mestom tvoje nastavitve.

Piškotki tretjih oseb

V nekaterih posebnih primerih uporabljamo tudi piškotke zaupanja vrednih tretjih oseb. Naslednji podrobnosti razdelka na katere piškotke tretjih oseb lahko naletite na tem spletnem mestu.

  • To spletno mesto uporablja Google Analytics, ki je eden najbolj razširjenih in zaupanja vrednih analitične rešitve v svetu na spletu, ker nam pomagate razumeti, kako uporabljate spletno mesto in kako lahko izboljšamo vaše izkušnje. Ti piškotki lahko spremljajo stvari, na primer, koliko časa preživite na spletnem mestu in katere strani jih obiščete, zato mi lahko še naprej ustvarja zanimivo vsebino.

    Za več informacij o piškotkih Google Analytics glejte uradno stran Google Analytics.

Več informacij

Upamo, da smo vam razjasnili stvari in kot smo že omenili, če obstaja kaj takega niste prepričani, ali jih potrebujete ali ne, je običajno varneje pustiti piškotke omogočene za vsak slučaj interakcije z eno od funkcij, ki jih uporabljate na našem spletnem mestu.